Masala Verassing (garnalen met ananas in masalasaus)

Masala Verassing (garnalen met ananas in masalasaus)

Masala Verassing (garnalen met ananas in masalasaus)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

25 minuten.

Ingrediënten

300 gram Kotomisi Rijst
1 rode en 1 groene paprika
4 eetlepels zonnebloemolie
1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
1 kleine blik ananas
250 gram roze garnalen
75 gram amandelen
1 kleine ui

Bereiden

Olie verhitten, de ui hierin fruiten, vervolgens de garnalen toevoegen en enkele minuten bakken; voeg de Chicken Masala (roerbaksaus) toe, goed omscheppen, hierna de paprika‘s (in stukjes gesneden) en de ananas (goed uitgelekt en in blokjes gesneden).Het geheel 10 minuten op zacht vuur koken.
Serveertip: Serveren met de Kotomisi Rijst of
Surinaams Puntje ;garneer met de amandelen.
Variatietip: Voeg 1 eetelepel Kotomisi Cocosmelk toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus